Fakta

 

 

INFO BILPLEJE

Det danske vejr sætter store krav til bilens udvendige og indvendige stand. Den daglige påvirkning af syreregn, UV-lys, salt, luftforurening, og mødet med nylonbørsterne fra vaskehallen betyder, at bilens lak mister sin dybde glans. Bilen vil se rigtig træt ud i lakken at det i sidste ende kræves en omlakering og det bliver dyrt.

Mange glemmer eller har for travlt med den indvendige pleje af bilen, og nøjes i ny og næ med en støvsugning og rudepudsning på et tankstation. men det er ikke altid nok. En ting er at sæder, bundmåtter m.m. ikke ser rent ud, er hygiejne inde i kabinen. Vi mennesker er smittebærer, hvilket gør at sæder, dørsider m.m. er fyldt med bakterier som ikke kan ses, derfor anbefales det, at man jævnligt får renset kabinen eller få en professionel klargøring firma til at pleje din kære bil mindst 2-3 gange om året.


 

Hvorfor er en Polering og Lakforsegling vigtig for bilen

Det giver ikke kun en dejligere følelse og kørerglæde, men også en sundere bil at opholde sig i og hygiejne er i Tip Top plus det er sundere for børn at være i bilen.
Det er en god investering at pleje og vedligholde bilen, har en langt større brugtvognsværdi i sidste ende når bilen skal sælges.

Når en bil kommer fra fabrikken er den ikke lakforseglet, du kan heller ikke forvente at den er blevet det fra din forhandler. Din bil skal kunne modstå alt slags vejr, derfor er det en rigtig god ide at få den behandlet med en lakforsegling. En lakforsegling fylder porerne i lakken og beskytter mod det hårde klima, og bilen vil være væsentlig nemmere at holde ren
Med Polering kan man fjerne små vaskehals ridser væk. Er lakken på bilen kedelig at se på, kan vi osse finde en løsning på det. Vi anvender kun professionelle produkter såsom 3 M og vi kan garantere på et yderest tilfreds resultat efter behandlingen hos os. (alt afhænger af bilens tilstand.